Akiről érdemes példát venni

Ma egy olyan ember történetét szeretném veletek megosztani, akire én igazán felnézek és rengeteg erőt merítettem belőle. Ez a személy nem más mint Buster Douglas.

Ő egy amerikai profi boxoló. Mielőtt azt hinnéd ez a cikk nem neked szól, olvass csak tovább. Ez a történet nem csak azoknak jelenthet pozitív példát akik valamilyen küzdősportot vagy harcművészetet űznek. 
Buster Douglas verte meg először Mike Tysont, de ez közel sem ment könnyen. Az első körben Tyson földre küldte Őt, a gong mentette csak meg. Azt tudni kellett, hogy akit Mike Tyson földre küldött az ott is maradt, úgy ment vissza a ringbe, hogy most megfogta, elkapta, nyerni fog, az egész világ elkönyvelte hogy vége van. Majd kiütötte a nagy Tysont. Mindenki végtelenül meg volt lepődve, senki sem hitt a szemének. Megkérdezték tőle hogy mi történt és elmesélte, hogy a mérkőzés előtt pár nappal, meghalt az édesanyja, aki mindenkinek azt mesélte. hogy a fia nyerni fog. Ott akkor eldönthette. hogy meghal az anyukájával vagy elkezd harcolni. Nagyobb volt a miértje mint a fájdalma és nyert. 
A Te miértednek is sokkal nagyobbnak kell lenni mint annak a kiütésnek ami még mindig benned van. Az élet téged is oda fog szorítani a kötélhez, ahogy Buster Douglast is, de ha könnyű lenne akkor mindenki meg tudná csinálni.
És amikor az élet próbára tesz, azt akarom hogy azt tedd amit Buster Douglas: Ő pedig elkezdett küzdeni!